Magazin

Što je zagrijavanje za izlazak bez plesa? Ovako se pleše u jednom zagrebačkom parkiću! [VIDEO]

Published 03.11.2017.

Dok smo prije nekoliko tjedana navečer šetali zagrebačkim parkićima i provodili vrijeme s ekipama koje vani cugaju, za oko su nam zapele dvije djevojke i njihovi plesni pokreti.

Prije nekoliko tjedana bili smo u ophodnji zagrebačkih parkića da vidimo malo kako se ekipa tamo zabavljaju, o čemu se priča, što piju, koji su im planovi za ostatak večeri... Jedno od odredišta bio nam je i Zrinjevac, a dok smo prilazili, već su nam tada dvije djevojke posebno upale u oko. Većina ekipa po parkićima sjedi okupljena oko klupice, priča, druži se, neki imaju i gitare pa zapjevaju, ali ova ekipa je malo drugačija od svih njih. Osim mjesta za sjest, njima je u parkiću potrebno i mjesto za ples - jer za ovakve plesne pokrete treba mjesta.

Oni su skupina mladih ljudi koji vole ples, a izlaske započinju u parkiću gdje mogu u miru porazgovarati o najnovijim vijestima iz svijeta plesa, tko su novi plesači na sceni, da li netko ima neki novi cool pokret... Naravno da takva druženja ne mogu proći i bez pokazivanja tih novih plesnih pokreta koje je netko iz ekipe vidio ili ubacio u koreografiju.Glazbu si u parkiću puštaju preko mobitela, a svojim plesnim pokretima zadivljuju sve koji prolaze. Dvije djevojke, iako nisu htjele puno pričati, svojim su nam plesnim pokretima sve rekle. Pokazale su nam svoje nekoliko svojih pokreta, a mi smo ih sve objedinili u jedan video, kako bi vam što bolje dočarali atmosferu koju je ova plesna ekipa napravila te subote na Zrinjevcu. Njima ne trebaju klubovi i plesni podij, oni svoju party atmosferu naprave gdje god požele, a skoro smo im se i sami pridružili kada smo vidjeli koliko se zabavljaju. Uživajte!
>>> Zagrebački parkići za zagrijavanje prije izlaska: Proveli smo subotnju večer s ekipama koje cugaju vani [VIDEO]M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno