Magazin

Kakva je zabava, je li mlađe slađe, tko kome prilazi - Evo što smo sve saznali na Sveučilišnoj brucošijadi!

Published 13.11.2017.

Četvrtu se već godinu održava ovaj Sveučilišni party nad partyjima, a ove je godine ponudu upotpunio dodatnim floorom koji je privukao još veći broj studenata.

Studenti brojnih zagrebačkih fakulteta došli su na Sveučilišnu brucošijadu ove godine, a mi smo i popričali s nekima od njih, saznali dojmove, fakultete s kojih su došli te kako im se sviđa zagrebački noćni život i ponuda dečkiju tj djevojaka na ovom partyju.

No, ova brucošijada nije samo za studente iz Zagreba, pa smo tako već na početku večeri susreli studenta iz Splita, koji se ovdje došao dobro provesti. Izgleda da se dobar glas daleko čuje! Zagrebački noćni život ga je oduševio, što se vidjelo i po tome koliko je bio veseo kada smo ga susreli.

>>> Sve fotke sa Sveučilišne brucošijade pogledajte ovdje


Nastavili smo potragu za studentima iz Zagreba, da vidimo što oni misle o ovom partyju. Studenti s Prometa, Likovne akademije, Građevine...svi su se složili u jednome - ovo je najbolji tulum godine. A dečki dio ispitanika otkrio nam je i kako su studentice zgodne, a na pitanje da li su im draže brucošice ili starije, rjetki su imali hrabrosti odgovoriti. Neki su bili posebno oduševljeni izborom izvođača, a od jedne smo studentice saznali da se posebno veseli flooru Lito ide mala i nastupu Kuzme i Shake Zulu.
Koga smo još sve uhvatili i kako su se studenticama sviđali dečki na ovom partyju, saznajte u videu.

 

Vaš Tulumarka tim

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno