Magazin

Složili ste nam subotnji izlazak: Pratili smo vaše smjernice na Instagramu i evo gdje i kako smo se proveli [VIDEO]

Published 18.12.2017.

Krajem prošlog tjedna smo pustili pratitelje na Instagramu da nam kreiraju subotnji izlazak, a troje njih smo odlučili i povesti sa sobom - evo kako je izlazak izgledao i kako se naša ekipa provela.

Avantura zvana subotnji izlazak počela je za nas prošlog tjedna još u četvrtak kada smo vam postavili prvo pitanje na Instagramu - "Želite li ići s nama u subotu van?". Svi koji su odgovorili da, imali su šansu da budu izabrani i pridruže se našoj novinarki Veroniki u izlasku.

veronika

Ali nije to bio običan izlazak. Osim što smo poveli sa sobom troje pratitelja koje smo izvukli slučajnim odabirom, da izlazak bude što zanimljiviji, odlučili smo sve bitne odluke prepustiti svima vama koji nas pratite, tako da iako ne budete izabrani da idete s nama, jer ne možemo vas povesti sve, i dalje svi imaju mogućnost sudjelovati u osmišljavanju izlaska. Od 84 ljudi koliko je htjelo ići van, izvukli smo 3 osobe, a oni su Ivy, Bernard i Nino, ali nakon što smo saznali da nam se Nino ipak ne može pridružiti u ovoj avanturi, zamolili smo ostatak ekipe da povode zamjenu i tako nam se pridružila Ivyina prijateljica. Najbitnija odluka je bila donesena i mogli smo početi sa slaganjem ovog nepredvidljivog izlaska.

Slijepo smo pratili sve što ste nam putem anketa na Insta storyju odabrali, počevši s odabirom glazbe na koju ćemo ići. Dvojba je bila da li ići na domaće/narodno ili strano, a postoci su presudili u korist domaće/narodno, iako razlika među odgovorima nije bila toliko velika.

glazba

Nakon što smo dobili glazbu na koju ćemo izaći, sljedeći je logični korak bio da odaberemo klub. Iz hrpe klubova s domaćom glazbom izdvojili smo Ritz i H2O, a jedna je opcija ovog puta bez sumnje vodila te na kraju i pobijedila - H2O.

klub

Došla je i ta subota, a mi smo iznenada shvatili da ne možemo samo tako otići van, ipak se treba otići i negdje zagrijati kako bi izlazak bio potpun. Odluka je pala na dva bara u centru - Tesla New Generation i Aperitivo bar, a s malom razlikom, pobjedu je ovog puta odnio Aperitivo.

zagrijavanje

I to je bilo to - naša je ekipa krenula. Naravno, selfie za početak večeri je bio obavezan, ovakve se posebne večeri moraju zabilježiti.

j

Da ne bi bilo da vas nismo poslušali, imali smo i javljanje iz H2O-a, gdje se naša ekipica dobro zabavljala - tulumarenje do zore je počelo!

z

Plesalo se, pilo, družilo, zezalo, sve što se na izlascima radi, a onda se još malo pilo - nakon odlučivanja i davanja odgovora o samom izlasku, za kraj smo htjeli vidjeti da li ćete pogoditi koje je ovo piće Bernardu, ali da li ste pogodili - to vam nećemo otkriti.

ber

Naravno, kao što smo obećali prošlog tjedna, snimili smo i kratki video da bi vam što bolje dočarali atmosferu izlaska koji ste složili. Na vama je sada samo da procijenite da li ste svojim odabirima napravili dobar subotnji izlazak ili ne. Ako se nas pita, bio je to pun pogodak, a Instagram pratitelji pokazali su se kao dobri savjetodavci - sada znamo koga ćemo pitati kada sljedeći put nećemo moći odlučiti gdje ići van.
 

>>> Ova ekipa ide s nama van u subotu! Pridružite nam se u izlasku ili putem Instagram storyja odredite kako će izlazak izgledati!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno