#BLOG

KaDa NeZnAtE kAkO dAljE........................

DRAGI MOJI;)dugo vam nisam pisala.Al sada sam imala potrebu,jer kao...

#WRITES TulumarkaUser2616

11.03.2009.

DRAGI MOJI;)dugo vam nisam pisala.
Al sada sam imala potrebu,jer kao sto vidim na ovim stranicama sve je vise ostavljenih djevojaka,koje zale a nerjetko i pisu pjesme poput;voljela sam te,gade.......čemu?
Šta imate od toga?onaj tko je gad,tko vas je prevario.ostavio,nije vam pruzao onu ljubav koju zasluzujete i koju ste vi njemu bezuvjetno davali...Mislite da ce ga jedna pjesmica promjenit?Ili to ipak cinite zbog sebe?zasto?
Ne zelite valjda samu sebe zalit i oplakivat,pa niste umrle,niste bolesne,imate jos uvjek glavu ruke.noge,imate osobnost,sta mislite da ce on citav zivot bit sretan i moci slamat srca drugim curama?Nece,sve se vraca u zivotu....
Ja imam 21 godinu i toliko sam toga naucila iz veza kako svojih tako i tuđih,jer osobe poput mene najmanje uce na svojim greskama.
Najvaznije sto trebate poduzet je voljet sebe,bit sebi najvaznija i brinut se za svoje zdravlje i izgled,raditi sve sto vas veseli jer zivot je samo jedan.
Pocnite istrazivati i otvarajte nove svjetonazore ali nemojte ocajavati jer zivot je prekratak da bi se trosio na tugu.
Ja od kas se bavim ovim duhovnimstvarima,naucila sam toliko toga o sebi,i pocela se mjenjati na bolje,prestala sam mrziti i sada mi je svaki dan zivota jos ljepsi;)
Mnogo ljudi mi je nanjelo zlo i nepravdu,ali sta imam ja od toga da im se osvetim,samo sebi cinim lose i gubim vrjeme,a vremena je malo.
Zato vam porucujem,volite se,i nikoga ne mrzite bit ce vam puno bolje i ljepse u zivotu,posvetite se mjenjanju sebe jer cjeli svjet nemozete promjenit;)saljem vam dobre vibracije i zelims vima sve najbolje,ako nekom treba pomoc neka se javi na pp:)ljubim vas sve

Zadnji blogovi

09.01.2009.

akcija završena

29.11.2008.

MoRaT Cu SaMa.....

Aktualno