#BLOG

PrEkId...............DuGo OčEkIvAnI

StA nApRaViTi KaDa NeStAnE ONO STO MISLITE DA STE IMALI,KADA...

#WRITES TulumarkaUser2616

12.03.2009.

StA nApRaViTi KaDa NeStAnE ONO STO MISLITE DA STE IMALI,KADA SE SRUSI VAS SVJET,KRILA SU VAM SLOMLJENA I NEMATE SNAGE ZA NOVI LET,SRCE VAM JE TOLIKO ISTGANE I PROZETO BOLOM DA GA NI NAJBOLJI KIRURG NEMOZE SASTAVIT U CJELINU,JER VISE NIJE VRJEDNO,JER VISE NE KUCA KO JEDNO?A ONDA PRIČE OKOLINE...ON JE GAD,KAKO TI JE TO MOGAO NAPRAVIT,A TI SI TAKO DIVNO BIĆE.....NEEEEEEEEE!!!
ZA PREKID SMO OBOJE KRIVI,JA I ON...JA SAM PREVIŠE DAVALA A ON PREVIŠE TROŠIO,UZ TO NIJE MI VJEROVAO BIO JE LJUBOMORAN,AL SAD KAD NISMO ZAJEDNO UVIĐAM NEKE STVARI.
NE TREBA MI NETKO NA KOG NEMOGU RAČUNAT,TKO SUMLJA U MENE BEZ RAZLOGA,I KOME SMETA MOJA SREĆA KAD POMAZEM DRUGIMA,TKO JE ZAOKUPLJEN IGRICAMA....JA TRAZIM SAMO MALO PAZNJE.....
NE,OVO NIJE KRAJ,IMAM LJUDE OKO SEBE,JAKA SAM OSOBA,ZNAM DA MOGU SVE,U SVAKOJ VEZI NAUČIŠ NEŠTO O DRUGOME,A NEŠTO I O SEBI,A I OTVARAS PUT ZA NEKU NOVU OSOBU KOJA TI ULAZI U ZIVOT.
ZIVOT DAJE 1000 OPCIJA,A SIGURNO JE JEDNA OD NJIH DOBRA ZA MENE,TREBAM VISE PORADIT NA SEBI,IZNUTRA I IZ VANA...MOZDA SAM TO TREBALA I PRIJE NAPRAVIT AL NISAM MOGLA,MOZDA JE SAD IDEALNO VRJEME I ZAHVALNA SAM BOGU NA TOM VREMENU.
ZAHVALNA SAM ZBOG SVEGA,I UVJEK BUDE KAKO MORA BITI,A MI SMO TU DA PRIHVATIMO STO NAM ZIVOT NOSI,I DA SI SKROJIMO ZIVOT KOJI NAM ODGOVARA;)PUSA SVIMA,STO VI MISLITE O OVAKVIM LJUBAVNIM SITUACIJAMA....?????????????????????????

p.s:ja nemislim da je on gad....itd,ali jednostavno nismo jedno zadrugo,iako ga ja bezuvjetno volim i pomoči ću mu koliko god mogu,da bude sretan!

Zadnji blogovi

09.01.2009.

akcija završena

29.11.2008.

MoRaT Cu SaMa.....

Aktualno