#BLOG

Noć po noć

Duga je moja dostavljačka karijera, tako to valjda biva kada...

#WRITES TulumarkaUser62669

30.11.2011.

Duga je moja dostavljačka karijera, tako to valjda biva kada se zabrazdi, pa faks završiš u roku x2. Možda to i nije loše naučiš se na sve i sva u životu. Proživiš 1001 glupariju, upoznaš hrpetine debila, ali nađe se tu i pokoja svjetla točka. Koliko je besanih noći provedeno, koliko je puta odrađena noćna smjena?!Koliko puta se hrana po noći kuhala, koliko puta se išlo u zoru na pumpu po cugu?!

 Zanimljivo kako te život vodi u jednom pravcu, dostava za dostavom. Sada mislite kako se radi dostavi cuge i pizze, ali ja mislim na dostavu hrane, dostavu cuge, dostavu plina, dostavu ribe. Skoro sam započeo karijeru kamionđije, valjda bi faks prije završio u onim beskrajnim čekanjima na granicama. Koliko sam vremena izgubio čitajuči erotske priče koje su pisale neke drkađije na netu samo da ubijem vrijeme između zvonjeva telefona?! Ponekad bi radje radio besplatnu dostavu zraka samo da ne moram biti na jednom mjestu. Makar mogao bi likovima izvaditi lijevo plućno krilo i desno jaje kada me nazovu za dostavu poslije ponoći, a radiš do ponoći.

 Legnem u krevet, spavati ne mogu i što onda, a ništa onda čitam horoskop i to samo onaj pozitivni tj. dnevni gdje je sve super i fantastično. Nekada sam znao puknuti i uzeti nešto što mi je bilo pri ruci za čitati, jebote čitao sam lektire za srednje školu. Uvijek sam imao inspiracije za srati naveliko, pogotovo u srednjoj školi, pa bio sam jebeni profesionalac, ostali u razredu su bili amateri i amaterke naspram mene. Lektira mi nikad nije bila problem, čitanje mi je bio gušt osim kada bi zapao u fazu zatamnjenja.

 Faza zatamnjenja je nešto kao dostava iza ponoći, a dan vam ima samo 12 sati i to do ponoći.

Zadnji blogovi

01.05.2012.

Noćna zeka peka

02.02.2012.

Noćna ljubav

08.12.2011.

Pijana vožnja

30.11.2011.

Noć po noć

27.11.2011.

Tuga dostavljača

27.11.2011.

dostava

Aktualno