#BLOG

Smak svijeta (moš mislit)

  Tko će ga više dočekati?! Svake godine se nađe neka...

#WRITES TulumarkaUser62669

16.02.2012.

 

Tko će ga više dočekati?! Svake godine se nađe neka budala koja najavljuje smak svijeta. Ludi pop koji je to našao u bibliji, skrenuti znanstvenik koji je našao neku vlastitu kemiju, arheolog koji je iskopao neke kamene ploče ili neki anonimac koji želi skrenuti pozornost na sebe. Svima je zajednički nazivnik smak svijeta.

I kako bi ga dočekali? Uz TV naravno, blejali bi ko telad kako nestaje dio po dio svijeta dok se sve kamere ne pogase. Ustvari živo me zaboli, našao bi neku budalu koja radi kućnu dostavu i naručio paket Budweisera. Zasjeo se u fotelju, otvorio pivce i uživao u pogledu na praznu ulicu. Ulicu na kojoj više nema budala jer svi doma paničare i mole se Isusu, Krišni, Budi ili kome god žele. Zaboravih, pustio bi si Stonse čisto da mi ne bude tišina.

Tko zna jel bi ogladnio čekajući smak svijeta?! Valjda bi se našla neka budala koja bi napravila dostava kebaba ili dostavu ćevapa. Sigurno bi ogladnio iščekujući kraj svijeta, a nije ok otići sa svijeta praznog želuca. Valjda će se naći i nekakva poslovica prigodna za to vrijeme jer sa druge strane nema ničega. Mrtvilo, mrak, crnilo, tišina, nula, jebote pa kad si mrtav nema više ničega. Ah, da zaboravih reći da sam ateist i ne vjerujem u gluparije poput raja ili zagrobnog života. 

 

I onda tko ima muda za dočekat smak svijeta?

Zadnji blogovi

01.05.2012.

Noćna zeka peka

02.02.2012.

Noćna ljubav

08.12.2011.

Pijana vožnja

30.11.2011.

Noć po noć

27.11.2011.

Tuga dostavljača

27.11.2011.

dostava

Aktualno