Događanja

Tulum

6th Skaville Festival - Dance The Ska @ kamp Martinska

Skaville Festival predstavlja šesto izdanje svog festivala pod motom „DANCE THE SKA“ te svoju novu lokaciju, kamp Martinska u Šibeniku. Nakon uvale Voz te Preluka u Rijeci – festival se seli u Šibenik, točnije u kamp Martinsku gdje se uspješno već desetak godina održava i istoimeni punk festival. Kao i svake godine, četvrtak je rezerviran za ska party dobrodošlice, petak i subota dani su ispunjeni bendovima, a nedjelja ostaje za lagano odmaranje i punjenje baterija prije odlaska.

Ulaznice:
- festivalske po 150 kuna u pretprodaji
- festivalske na ulazu po 160 kuna
- dnevna karta 100 kuna
- cijenu karte uključeno je i besplatno kampiranje

Line-up:
- THE RESIGNATORS (Melbourne City pyscho ska allstars)
Sedmeročlana ska punk atrakcija iz Australije u sklopu turneje posjetiti će Hrvatsku kako bi predstavili svoj jedinstven zvuk s kojim su otprašili koncerte diljem Amerike, Kanade, Australije a ovo im je prva europska turneja kojim promoviraju svoj album “See You in Hell“ za njemački Rocking Records.
- LOS FASTIDIOS (Verona, Italija)
vodeći punk/oi/ska bend koji uspješno plovi i streetpunk i ska vodama te širi poruke antifašizma i antirasizma u svojim pjesamama kao što i uspješno govore o zabavama, pivu i nogometu.
- POSTOLAR TRIPPER (Zadar, Hrvatska)
Jedan od najboljih hrvatskih ska i reggae sastava promovirati će svoj novi album “ Čujem ja netko šuti“ kojim potvrđuju svoj zvuk još boljim trubačkim dionicama
- ZAA (Kruševac, Srbija)
Odličan ska zvuk stiže iz Srbije, ZAA je nova regionalna atrakcija sa područja bivše Jugoslavije koja predstavlja najnoviji EP "Foot by foot".
- PLESKA (Split, Hrvatska)
Svoju šansu dobiti će i mlade splitske snage PleSka koji su dovršili svoj album “ Po prvi put“ i na kojem koketiraju sa ska, reggae, dub i punk zvukom.
- JOKERFACE (Južni Tirol/Italija)
Ističu svoj antifašistički stav a pozornicu su dijelili sa bendovima poput Bande Bassotti, The Upsessions, Valkyrians, Mr. Review i sl.
- LES SKARTOI (Grčka)
Na Skaville nam stiže i prvi bend iz Grčke, točnije iz Patre nam dolaze Les SkartOi! koji se još nazivaju i rocksteady orkestrom jer su čak deveteročlana postava. Odlične trubačke dionice i ska rocksteady ritam uz soulful reggae i ženski vokal udarna su snaga ovog benda koji je svirao i za Mr. Symaripa u Ateni te uz bok Bad Mannersa i Aggrolitesa.
- THE MIGHTY FISHERS (Mađarska)
Jedini tradicionalni rockstseady bend iz Mađarske kojeg čine vodeći ska i reggae glazbenici u zemlji. Zagarantiranu autentičnost nude članovi između ostalogi članovi Pannonia Allstars Ska Orchestra, Dubaku Banda, Three Ladiesa, a zvuk se proteže od tradicionalnog rocksteadya do ranog reggaea i lover’s rocka.
- NH3 (Italija)
Devet godina iskustva, album izdan 2009. godine i nekoliko turneja po Italiji odradili su pod imenom Ammoniaka da bi u 2011. promijenili stil glazbe, promijenili ime u NH3 i žestokim ska core zvukom i novim albumom Eroi Senza Volto pokazali sav potencijal kojim raspolažu.
ST!LLNESS (Hrvatska)
Iako ne sviraju ska nama to nimalo ne smeta, a ponešto reggaea u njihovom izričaju sasvim je dovoljno.
- JUSTIN'S JOHNSON (Hrvatska)
Splitski ska bend Justin’s Johnsons poznato je ime poznavateljima hrvatskih ska prilika jer su među prvima u HR krenuli sa tipičnim trećevalnim ska punkom još davne 2001. godine da bi danas konačno posložili svoju postavu za nove dane koji su pred njima.

DJs:
- DzonSkaVolta & Oskar (Skaville residents)
- Rudies (Rude Boys Nighter)
- Licho & Palačinka Soundsystem (Palačinka kutak)

Info o klubu

Ostale lokacije Šibenik

Lokacija:

Šibenik

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno