Događanja

Koncert

Zoster

Sigurno ne želite da vam u 2019. padne imunitet stoga posljednju subotu u siječnju rezervirajte za Zoster. Momci iz Mostara će nakon malo više od godinu dana ponovo nastupiti u Zagrebu, a to će im ujedno biti i premijerni nastup u Saxu koji u ovoj sezoni obilježava 20 godina postojanja. Cijena ulaznice je 55 kuna u pretprodaji, na dan će ako ih ostane koštati 70 kuna. Informacije o početku pretprodaje bit će dostupne uskoro.

Bend je nastao u jesen 2000. godine na inicijativu Marija Knezovića i Dražana Planinića. Nazivu Zoster kumovao je herpes zoster koji je prebolio Mario. Taj nezgodni virus živi u ljudskom tijelu, a prilikom pada imuniteta, manifestira se na površini kože u vidu osipa i vremenom se širi. Zoster je, logično, nastao kao posljedica pada imuniteta društva.

Momci su do sada izdali četiri albuma koje vole podijeliti u dvije faze: studentska i mladalačka odnosno zrelija, introvertiranija i ponešto mračnija. U prvu spadaju „Ojužilo“ i“ „Festival budala“, a u potonju „Imači kada“ i „Srce uzavrelo“. Uskoro se očekuje izlazak petog albuma, a u kojem će smjeru krenuti, preostaje nam tek vidjeti. Ono što je sigurno je da je Zoster u svojih nešto više od 18 godina njegovao vrlo eklektičan glazbeni izričaj.

Nastupali su na svim većim regionalnim festivalima, kao i u velikom broju europskih prijestolnica. Članovi benda su: Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi. Vidimo se u subotu, 26. siječnja u Saxu!

Web - http://www.zoster.ba
Facebook - https://www.facebook.com/ZosterOfficial
Youtube - https://www.youtube.com/bandzoster

Info o klubu

Sax

Lokacija:

Palmotićeva 22/2

Web: http://www.sax-zg.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno