Klubovi

Factory Bar

Factory bar je zamišljen kao tvornica zabave kroz koju se prožima duh New Yorka. Uređen je u stilu starog njujorškog bara 70ih i 80ih godina prošlog stoljeća. Detalji vas podsjećaju na grad koji nikad ne spava - tako ćete primjerice tu zateći Frank Sinatru, Marilyn Monroe, Madonnu, Annu Winetour, Ginger Rogers i mnoge druge zvijezde, ali nažalost samo na slikama.

Koncept bara je podijeljen u dvije sheme: Daily Bar kojem je radno vrijeme od 08 do 24 sata, izuzev petka i subote, kada je radno vrijeme od 08 do 18 sati. Tada bar vrši transformaciju u noćni bar koji otvara svoja vrata u 21 sat i radi do 01 i 30h. Tu je i nezaobilazna garderoba pod nazivom Broadway Theater, koja stoji na usluzi za brižno čuvanje vaših odjevnih predmeta. Bar je osmišljen da bude urbano okupljalište svih generacija glazbeno zahtjevnije publike i mjesto ludog provoda. Definitivni spoj intelektualnosti, sporta, mode, ljepote i otkaćenosti su integralni dio našeg bara i programa.
Još jedan sastavni dio čarolije su fini zvukovi sa prašnjavih vinila na gramofonima

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 17:19:03

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno