Klubovi

Baloo beach club

Baloo je novi ekskluzivni beach klub u Vodicama, čija lokacija, objekti koji ga okružuju, vizualni identitet samog kluba a i sve što smo od Baloo managementa do sada uspjeli saznati - svakako obećavaju puno.

Naime, Baloo je smješten na samoj šetnici iz centra Vodica prema Južnoj plaži, u hladovini borovine, samo par metara od mora, dok ga sa gornje strane omeđuju luksuzne Ville Matilde i njihov restaurant, kojima će se ove godine pridružiti i moderan self service restaurant, 6 poslovnih prostora (poklon galerije, suvenirnice i slično,..), mini klub za nešto mlađe goste a u najavi je i wellness segment čiji se detalji još drže u tajnosti.

Sam beach club “Baloo” kapaciteta je oko 1000 ljudi, sa cca 300 sjedećih mjesta (stolovi za dnevno ispijanje kavice, stajaći stolovi, regularni i VIP separei) kojima se pridružuje i 100njak ležaljki (duplih sa baldahinima i onih za 1 osobu) na samoj plaži ispred Balooa.

Fotke iz ovog kluba

Baloo beach club

27.07.2013.

After beach party

Baloo beach club

31.07.2012.

Dj Latin Prince @ Baloo

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:00:05

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno