Klubovi

Bibano Beach Club

Prekrasna plaža Punta u Bibinju spremna je za uzbudljivu ljetnu sezonu.

Atraktivnim after beach partijima u terminu od 16 – 20 sati Bibano Beach Club nudi pravi glazbeni spektakl na otvorenom. Visoki produkcijski uvjeti, atraktivne plesačice te vrhunski ambijent garancija su dobrog provoda i novog kultnog mjesta specijaliziranog za nezaboravne After Beach partije u Zadru i okolici.

Novouređeni klub na plaži ugostit će I poznate svjetske DJ-e koji će plažu Punta u Bibinju pretvoriti u pravi plesni raj.

Prekrasna plaža Punta koja se nalazi tik do marine Dalmacija u Bibinju, nova je destinacija posjetitelja željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska glazba Bibanu daju šarm poput razvikanih svjetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Bibano Summer 2012. tijekom ljetne sezone donosi brojna glazbena iznenađenja, a svi after beach party programi slobodni su za sve posjetitelje.

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:07:13

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno