Klubovi

History caffe club

U samom centru grada stvoren je ambijent malog grada za sebe odvojenog od "svijeta i vanjskih utjecaja". Zbog svoje veličine, prostranosti i tople atmosfere pruža poseban ugođaj pri svakom dolasku.
History je mjesto u kojem ćete izgraditi nova prijateljstva, upoznati nove zanimljive ljude, zaljubiti se, proslaviti rođendane, uspjehe i pobjede, sklopiti nove poslove i naravno biti dio najbolje klubske zabave u gradu.

Protežemo se na 4 etaže od kojih na razini -1 treba spomenuti History Club koji je postao jedan od najpoželjnijih mjesta za izlazak u gradu Zagrebu. Također, od ljeta 2015. godine History je ponosan što može ponuditi puno toga ukusnog za vaše nepce. Naime, u Village-u se sa ponudom hrane izdvaja Village Tavern, gdje možete sjesti i uživati u raznolikoj hrani koja se tamo priprema. History Village defintivno je mjesto gdje su usluga i kvaliteta na prvom mjestu.

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici


Facebook stranici

 

Fotke iz ovog kluba

History caffe club

30.01.2016.

Chaggica - Latino Party @ History Club

History caffe club

23.01.2016.

Chaggica - Gradual Report Party @ History Club

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 17:44:55

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno