Klubovi

Discordia

Determinizam nas vodi u određenost, a mi smo potpuno neodređeni. Jednoznačnost nas lišava sumnje, a mi smo stvoreni da se propitujemo. Inzistiranje na potpunoj smislenosti ekvivalent je besmislenosti. Uvođenje bilo koje vrste reda uvijek će poticati nastanak nereda.

Mi vjerujemo, ali naše je jedino čvrsto vjerovanje da je pogrešno čvrsto vjerovati. Sve je istinito i sve je moguće. Kada ste u sumnji odbacite ju, a kada ne sumnjate počnite sumnjati.

Ovo je mjesto za sve one s jakim i nježnim osjećajima, nadahnute, sanjare, pjesnike i zaljubljenike koji se ne boje snage ljubavi i umijeća doživljavanja. Uređena u skladu s božanskom prirodom kaosa „Discordia“ je samo odgovor na sve ono što već postoji. Protuteža ravnoteži, koja nas nemilosrdno pritišće u okovima dnevne zbiljnosti, ovo je mjesto za realizaciju neozbiljnosti.

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:32:37

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno