Klubovi

Vintage Industrial Bar

Vintage Industrial Bar, smješten u Savskoj ulici u prostoru nekadašnje Tvornice dugmadi, otvoren je kao mjesto gdje će se održavati urbani koncerti, plesni nastupi, kazališne predstave, književne večeri, projekcije filmova, privatni tulumi...
Početna ideja je bila je da stvoriti drugačiji prostor u gradu koji će zadovoljiti koncertne i druge programske apetite, ali i dati jedinstven ugođaj gostima koji dođu popiti piće i odahnuti. Pet godina kasnije, Vintage Industrial bar postao je jedan od najpopularnijih klubova u gradu s programom koji se obogaćivao i rastao na tjednoj bazi. Naziv Vintage Industrial Bar u skladu je s njegovim interijerom; prostor je moderno projektiran i opremljen, razdijeljen u tri dijela (šankerski, intimniji, klupsko/koncertni), a uređen je u industrijsko-tvorničkom stilu.

Ispred ulaza u klub nalazi se prostrano parkirno mjesto. Atmosfera kluba je ugodna, a gosti mogu uživati u kvalitetnoj novoj i staroj glazbi, te u širokoj ponudi bezalkoholnih i alkoholnih pića po cijenama koje mogu podnijeti i oni nešto plićeg džepa.

 Više informaciia o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici

Facebook stranici

 

 

Fotke iz ovog kluba

Vintage Industrial Bar

13.05.2017.

Help! A Beatles Tribute @ Vintage Industrial Bar

Vintage Industrial Bar

08.04.2017.

Rolling Stones tribute @ Vintage

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno