Klubovi

Depo klub

Bivše skladište u Katranu postaje novo mjesto vrhunske zabave u Zagrebu!

Tim entuzijasta i profesionalaca prenamjenio je skladišni prostor tvornice u novi zagrebački klub kapaciteta 500 ljudi. Svu svoju strast prema glazbi, plesu i zabavi usmjerili su na jedno mjesto, u mix ubacili znanje i dugogodišnju prisutnost na klupskoj i alternativnoj sceni Zagreba - sinergijom svega toga nastao je DEPO.

Želja im je stvoriti klub koji će objediniti sve glazbene pravce koji ih pokreću - od punka, rocka i metala preko swinga, funka, disca i hip hopa pa sve do elektronske glazbe raznih žanrova. Budite spremni headbangat' i mrdat' bokovima, jer DEPO donosi sve to!

Za početak, klub će raditi petkom i subotom te vrlo brzo proširiti ponudu sa vikenda na srijedu i četvrtak. Svaki dan u tjednu donosi i svoj specijalizirani zvuk & groove. Petkom i Subotom budite spremni za ELECTRON - možda najmanja elementarna čestica, ali uskoro najhot večer elektronske glazbe u gradu! Dođite i provjerite kako negativni naboj elektrona kroz vrhunski sound i sjajne setove prelazi u pozitivan naboj zabave!

 

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici

Facebook stranici

 

Fotke iz ovog kluba

Depo klub

01.04.2016.

Billy Nasty LIVE @ Depo Club

Depo klub

05.02.2016.

Ben Sims LIVE @ Depo

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:27:45

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno