Klubovi

Buzz Bar

Buzz bar zavest će vas već na ispijanju prvog pića. Ovaj bar uređen je u retro stilu, s naglašenim ciglenim zidovima, drvetom i detaljima od staroga zlata, a njegov interijer savršeno prikazuje ono što predstavlja - opuštenu atmosferu u kojoj se svaki gost osjeća kao kod kuće.

Bar ima friendly koncept koji je naglašen kroz mnoštvo sitnica kako bi svojim gostima pružio atmosferu zabavljanja baš kao u vlastitom dnevnom boravku. Osim koncepta "dijeljenja stola" u kojem vlasnici pozivaju goste da podijele stol sa strancima i upoznaju se, oni su i pet friendly pa možete nesmetano sa sobom na dnevni sastanak povesti i kućnog ljubimca, koji će u Buzzu uvijek imati spremne posudice za vodu i hranu.

Buzz Bar od utorka do subote ima zabavne programe navečer, a svaka od večeri ima i live svirku. Baš svaki dan možete doletjeti na čašu dobroga vina i uživati u hitovima staroga rocka, 80-ih ili stare strane i domaće alternativne glazbe, čime se ovaj kafić izdvaja po ponudi od većine mjesta u Zagrebu.

Radno vrijeme bara je 2 ujutro, gostima je na raspolaganju besplatan wi-fi, a osoblje je vrlo uslužno i pristupačno.

Fotke iz ovog kluba

Buzz Bar

10.11.2017.

Rana Esculenta u Buzz Baru

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:08:44

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno