Klubovi

Shock Show Industry

Shock Show Industry je kulturološka udruga osnovana u Bjelovaru davne 1972. godine, gdje je i danas njezina matična čestica dok joj je ogranak lociran u Zagrebu, Radnička cesta 27, Katran, u životnom i radnom prostoru dobročinitelja, čovjeka široke ruke i uskih stopala Maria G. Petrekovića koji je ujedno i jedan od osnivača, a samim time i član ove, za hrvatsko društvo, prijeko potrebne udruge koja potiče razvoj kulturne scene i očuvanje industrijske baštine na ovim prostorima pa i šire.
Osim što podržava, udruga Shock Show Industry i proizvodi evente, radionice, koncerte, predstave, filmske večeri, slušaonice, prezentacije, press konferencije, plesne večeri, igraonice, izložbe i aukcije, kastinge, idejna rješenja, video spotove, industrijske i namjenske filmove. Organizira rođendanske proslave, 1. pričesti, krstitke, krizme, male svadbe i velike rastave te male selidbe. Sprovode i karmine radimo po dogovoru, subotom iza 10 sati.

Shock Show Industry nalazi se u kompleksu Katran, koji se sastoji od 4 zasebne jedinice (floora/klulba), a uz Shock Show Industry to su Museum Katran, Lovačka soba "Kot 2 jelena" i Podmornica. Iako svaki floor djeluje kao poseban "mali klub" unutar cijelog kompleksa, nekada se ovdje održavaju partyji koji ih sve spoje u jedan veliki klub s različitom glazbom na svakom od floorova.

 

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Facebook stranici
 

Fotke iz ovog kluba

Shock Show Industry

07.09.2018.

Otvorenje sezone @ SSI Katran

Shock Show Industry

17.02.2017.

GAS Maskenbal @ SSI Katran

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno