Klubovi

Confusion

Novi 3u1 objekt u Tkalči, koji se sastoji od noćnog kluba "Alcatraz", kafića "Confusion Buddha Bar" te restorana "All Saints". Cijeli kompleks nazvan je "Confusion".

U Confusionu koriste moderne sustave točenja alkohola, kroz tzv. koktel tower konobar poslužuje preko 250 alkoholnih pića, ohlađena i točno po standardima struke

Barem jedan od tri dijela Confusiona će biti otvoren svih sedam dana u tjednu, od 07 h do 04 h tako da će u svakom trenutku prolaznik, gost, stranac i znatiželjnik moći doći na kavu, pivu, koktel, gablec ili jednostavno po porciju dobre glazbe.

Odmah po ulasku u Confusion je Buddha Bar u kojem ćete primijetiti velikog brončanog Buddhu kao i vrata iz bogatih indijskih kuća.

Kada se spustite u Alcatraz upast će vam u oči coveri filpera Indiana Jones, The Flintstones i Getaways, plakati filmova Django, Frankenstein i Povratak Jedija te mnogobrojne originalne registarske tablice iz cijelog svijeta, a posebno upada u oči buba koja je zamišljena kao DJ pult.

Restoran All Saints funkcionira na principu: jedan tjedan - jedna kuhinja. Ovisno koja je kuhinja taj tjedan na repertoaru, pušta se i glazba iz te zemlje.

Fotke iz ovog kluba

Confusion

19.01.2018.

Beton party @ Alcatraz

Confusion

22.12.2017.

Friday night @ Alcatraz

Confusion

02.12.2017.

Saturday night @ Alcatraz

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno