Klubovi

Swanky Monkey Garden

U sklopu hostela Swanky Mint, koji je nekad davno bio kemijska čistiona i bojadisaona Ondrušek, nalazi se bar. Bar koji ima povijest. Nalazi se u samom centru grada, a opet okružen zelenilom. Idealan je spoj gradskog doživljaja i opuštanja u prirodi.

Swanky Monkey Garden je popunjen prvenstveno mladim gostima sa svih strana svijeta koji uživaju u opuštenoj atmosferi i prostoru uređenom u vintage industrial stilu, gdje su stare sprave za glačanje i plisiranje pretvorene u stolove, stolice napravljene od ponovno upotrebljenih i uređenih predmeta, te većina crteža su radovi street art umjetnika poput naših susjeda iz galerije Lapo Lapo.

Program u Swankyiju je gotovo svakodnevni, od raznih live svirki do najboljih hrvatskih DJ-a sa ponekim stranim gostovanjima. Game night sa strancima, razne promocije, dnevni programi, brunchevi, roštilj i druženja sa Swanky ekipom i gostima hostela koji su uvijek spremni na upoznavanje i zezanciju. Nakon poznatog Summer Gardena, Swanky ekipa trenutno sprema velika iznenađenja za ovogodišnji Winter Garden te priprema bogati program.

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici


Facebook stranici

Fotke iz ovog kluba

Swanky Monkey Garden

17.11.2017.

Puding: DJ Rea @ Swanky monkey garden

Swanky Monkey Garden

13.05.2017.

Sea Star warm up @ Swanky

Swanky Monkey Garden

10.03.2017.

Factory Fridays w. Flaneur @ Swanky Monkey Garden

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno