Klubovi

Frizer za dame i gospodu

Novi koncept FRIZER ZA DAME I GOSPODU mjesto je susreta koji će nas svojim uređenjem vratiti u neka prošla vremena, a svojom zvučnom kulisom odvesti u svijet današnje najtraženije svjetske glazbe kojim vladaju Marco Carola, Loco Dice i slični DJ-i. Glazbe koja je najjači trenutni adut svjetskih destinacija poput Berlina, Tokija, Ibize i Londona.

Ovom gastro – zabavnom destinacijom visoko podižemo ljestvicu zagrebačke klubske ponude. FRIZER nudi nesvakidašnja gastro uzbuđenja, vikendom DJ gostovanja i vrhunske partije, te dnevni bar s kojim ćete vrlo brzo postati intiman prijatelj. FRIZER radi svakim danom od 08 do 02 sata.

Na samom ulasku u ovaj nesvakidašnji prostor dočekat će vas stotinu i više godina stara maslina i njezini "čuvari". Masivna crna vrata s kosturskim glavama prvo su iznenađenje koje vas očekuje. Jedna od vodećih hrvatskih likovnih umjetnica Marina Mesar - OKO, zavladala je prostorom crtežima na kojima dominiraju dvoglavi jeleni te ženski i muški likovi. Preko puta njih iznad prostora bara nalazi se impresivni mural u pločicama umjetnika Miroslava Šuteja. Prostor je ispunjem namještajem i posuđem karakterističnim za 70-te godine prošlog stoljeća. Svaka od sitnica u prostoru priča neku svoju priču.

Vikend program ispunit će vodeći regionalni DJ-i predvođeni Rub A Dub glazbenikom, pravim imenom Saša Savić. Ovaj Sarajlija jedan je od rijetkih producenata s ovih prostora čija je glazba stalan repertoar vodećeg glazbenog programa s Ibize Music On, a koji je rasprodan cijelu ljetnu sezonu. On će u suradnji s programom BEAT beogradskog glumca Viktora Savića, koji od 2012. godine direktno pomaže urbanu i alternativnu kulturnu scenu, te domaćim DJ-ima Zagreb ucrtati na mapu najpoželjnijih destinacija.

Fotke iz ovog kluba

Frizer za dame i gospodu

01.12.2016.

Otvorenje @ Frizer za dame i gospodu

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno