Klubovi

Stella

Stella je jedno od rijetkih mjesta u Puli za koje nikad nećete moći odlučiti sviđa li vam se tamo više piti podnevnu kavicu na terasi ili izaći van na energičnu zabavu uz svijeće i spotove na velikom platnu. No, barem jednom svaki vikend morate ju posjetili bilo radi kofeina ili nečeg jačeg.

Ovo je mjesto dobro poznato svim puljanima jer ima vrlo širok raspon gostiju – preko radnog dana okuplja poslovnjake iz obližnjih ureda na sastanke uz kavu, navečer se mlađa populacija dolazi opuštati uz cugu-dvije, a najpoznatije je vjerojatno muškom rodu zbog vrlo efikasnog rasporeda organiziranog gledanja svakojakih sportskih događanja.
LOKACIJA: Stella se nalazi na pulskoj zaobilaznici, taman na pola puta đira od Velog vrha prema Verudi. Na uglu je tako da ne morate ništa tražiti a nedostatak bliskih susjeda je uvijek bila pozitivna stvar za subotnje zabave. Nije baš primjereno mjesto za sve one koji su van krenuli pješke, osim ako živite na Kaštanjeru, no ako vam ne smeta šetnja, od centra vam treba oko pola sata ili manje.


MUZIKA: Glazbu bi smo mogli nazvati standardnom za podizanje vikend atmosfere. Komercijala, onaj ludi ritam koji svi znamo pa je uz njega uvijek lako gibati bokovima. Plesa obično ima pred kraj večeri ali glasna mjuza definitivno zagrijava atmosferu cijelo vrijeme. Pop, hip-hop i pjesme srodnih žanrova vole slušati svi a bijesni rock ili narodnjaci ionako baš i nisu za ovaku opuštenu atmosferu.

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno