Klubovi

Sax

Klub uspješno nastavlja i u drugom desetljeću svojega postojanja sa svojim prepoznatljivim i jedinstvenim stilom, a to je GLAZBA UŽIVO. Ove godine slavi punih 18 godina postojanja i XVIII. sezonu obilježit će kako i priliči pravom slavljeniku!

Mnogobrojni bandovi svih glazbenih vrsta iz cijele Hrvatske, a poglavito grada Zagreba nastupaju na pozornici Sax-a u vrhunskim glazbeno-tehničkim uvjetima koje Sax pruža, na zadovoljstvo glazbenika koji nastupaju i brojne publike željne dobre svirke i dobrog zvuka.
Glazbeni užitak, dobra zabava i vrhunska ugostiteljska ponuda čine Sax vrhuncem dobre zabave i provoda u gradu Zagrebu. U proteklih 17 godina neprekinutog i uspješnog djelovanja Sax! je bio više puta u raznim anketama proglašavan mjestom najbolje i najkvalitetnije kulturne zabave u gradu Zagrebu.

Impozantan je broj glazbenika koji je prodefilirao glazbenom scenom Sax-a, koja se može pohvaliti najeminentnijim imenima hrvatske glazbene scene te suradnjom s mnogobrojnim glazbenim veličinama svjetske glazbe. Posebno valja istaknuti stalnu prezentaciju hrvatskog glazbenog stvaralaštva u tematskim programima koji se odvijaju tijekom tjedna, pa se tu nalaze sve glazbene vrste od popa, rocka, funka, jazza, fussiona, countryja, bluesa, francuske, španjolske i češke šansone, etna, rapa, R'n'B-a, itd.

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici

Facebook stranici
 

Fotke iz ovog kluba

Sax

02.12.2017.

Goran Bare & Majke @ Sax!

Sax

06.05.2017.

Neki Novi Klinci @ Sax

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno