Klubovi

Klub Oxygene

Club Oxygene jedan je od rijetkih klubova u Osijeku koji nakon 15 godina postojanja još uvijek uspijeva privlačiti ljude koji traže dobru zabavu i glazbu. Smješten u samom centru grada - odmah uz Hrvatsko narodno kazalište i 100m od glavnog trga, O2, kako ga Osječani vole zvati, ugostio je mnoge glazbenike, koji su se svakog puta rado vraćali u klub.

Kroz godine Oxygene je nekoliko puta mijenjao svoj izgled, a posljednje i aktualno izdanje kluba predstavljeno je u jesen 2012. godine. Trenutno u klubu postoji nekoliko programa, koji su raspoređeni prema danima i vrsti glazbe. Svakog četvrtka od 21h ljubitelji jazz glazbe mogu uživati u live nastupima eminentnih izvođača.

Također, u klubu Oxygene može se čuti i live rock te elektronska plesna glazba, koja je oduvijek bila zaštitni znak Oxygena. S novim izgledom u 2012. godini je pokrenuta i jednosmjesečna rezidencija 'O2 Underground', koja je uz Live Jazz večeri najjači adut kluba O2.

Osim za koncerte i klupska događanja, klub Oxygene dostupan je i za poslovne domjenke, privatne zabave, dječje rođendane i manje svadbene zabave.
Više informacija o klubu Oxygene možete pronaći na www.facebook.com/ClubOxygene .

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno