Klubovi

Buena Vista Club Zagreb

Ideja je da Buena Vista Club bude nezaobilazno mjesto na plesnoj sceni Zagreba koje će još više popularizirati ples, plesnu kulturu i glazbu te ponuditi nešto sasvim novo na kulturno - zabavnoj sceni Zagreba i Hrvatske.

Klub raspolaže sa 3 potpuno opremljena Floora (razglas i rasvjeta) ukupne površine 400 m2, odnosno dvoranama od 150 m2 + galerija 60 m2, dvorana od 70 m2 i dvorana od 90 m2 koje mogu djelovati kao cjelina ili zasebno.

 

- 1. floor - namijenjen je vrućim ritmovima Salse (Cubana, LA, NY), mambo-a, merengue-a, cha-cha-cha...

- 2. floor - malo laganiji ritmovi bachate, salse romantice, zouka, kizombe, son-a, rumbe...

- 3. floor - energični plesni ritmovi reggaetona, dancehalla, afro, zumbe, capoeire...
 

Uz redovni glazbeni program, svaki vikend ćemo donositi glazbene i plesne novitete poput argentinskog tanga, trbušnih plesačica, afro radionica, capoeire itd. gdje će posjetitelji moći uživati gledajući,  ali i na licu mjesta isprobavajući nove plesne korake.

Buena Vista Club Zagreb otvara svoja vrata dobrodošlice svima koji vole glazbu i plesni pokret te pozivaju sve plesače, ljubitelje latino glazbe i sve one koji će to tek biti da postanu dio novog kulturno – zabavnog centra Zagreba – svaki petak i subotu od 22 sata! 

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

1 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 16:07:12

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno