Klubovi

Attack!

Klub Attack je jedan od projekata neprofitne udruge Autonomni kulturni centar Attack!, koja radi na sceni nezavisne kulture grada Zagreba (i šire) već više od 14 godina. 

A.K.C. Attack! je nestranačka, neprofitna, nevladina, volonterska udruga građana/ki koja stvara i širi kulturnu i političku alternativnu scenu te alternativnu ekonomiju, osiguravajući prostor u javnosti svima koji se žele kreativno izraziti i sudjelovati u promjenama na lokalnoj razini, a koje vode slobodnom društvu. 

Upravo u svrhu ostvarenja ovih ciljeva nastala je i programska jedinica koja je vezana za alternativnu glazbu i izvedbene djelatnosti tj. Klub Attack. Iako ne pod tim imenom, udruga na ovaj način djeluje još od svojih početaka 1997. godine, organizirajući različita alternativna glazbena događanja.

Program u Klubu Attack uključuje mnoge glazbene stilove, ali uglavnom one alternativno/indie orijentirane (punk, hardcore, grind, dub, reggae, dubstep, grime, trance, breakbeat, d'n'b, hiphop itd.). Osim što se Klub Attack bavi organizacijom vlastitih događanja, on pruža prostor i infrastrukturu događanjima malih nezavisnih i "underground" organizatora kojima je teško pronaći (prostorno i/ili finacijski) uvjete za realizaciju svojih programa. Cjelokupni rezultat toga je kontinuirani mjesečni program koji se sastoji uglavnom od koncerata, ali i DJ/VJ partija.

Klub Attack nalazi se na adresi Pierottijeva 11, u Zagrebu, u jednom od prostora znanog centra AKC Medika.

Fotke iz ovog kluba

Uskoro u ovom klubu

Komentiraj

2 komentara

  1. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 15:50:37

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

  2. TulumarkaUser68505 Ana 03.11.2015. 15:50:18

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno