Magazin

Potvrđeno je! Zagreb je dobio svoju Ultru - bit će to tjedan za pamćenje

Published 07.09.2016.

Ultra Europe u suradnji s Gradom Zagrebom i Turističkom zajednicom grada Zagreba organiziraju Croatia Music Week, koji će trajati od 31. prosinca 2016. do 06. siječnja 2017. Najavljena lokacija festivala je Arena Zagreb.

Čini se da ćemo ove godine puno lakše odlučiti gdje će se čekati Nova godina, pošto će na Silvestrovo glavna zvijezda Croatia Music Week-a biti Armin van Buuren. Danas  u 14 sati je održana konferencija za novinare u palači Dverce na kojoj je predstavljen program Croatia Music Week projekta.

31. prosinca održat će se spektakularni New Year’s Eve 360° party u Areni Zagreb. Organizatori očekuju posjetitelje iz cijele Europe, koji će uživati u ritmovima najbolje elektronske mjuze, uz spektakularno ozvučenje, rasvjetu i video show. Impresivna pozornica od 70 metara ugostit će neke od najvećih zvijezda, a osim Armina najavljeni su Sander van Doorn, MOTi, Juicy M, Julian Jordan i David Gravell. Na oduševljenje ljubitelja techno scene, closing party će 6. siječnja 2017. ugostiti slovenskog DJ Umeka.zagrebweek
Cijene ulaznica kreću se već od 100 kuna pa do 2000 kuna za VIP, a ulaznice za 31. prosinac po cijeni od 100 kuna možete već kupiti ovdje.

 

 

Provjeri još...

>> Konobari, pazite se: Otkrili smo sve vaše tajne!

>> Koliko Hrvati piju u odnosu na susjede i koji im je najdraži alkohol

>> Obećavajući klupski program: Donosimo vam dojmove s otvorenja kluba The Best Venue Hall

 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno