Magazin

Tulumarka vloga: S techna na narodnjake - sve u jednoj večeri! [VIDEO]

Published 19.02.2018.

Prošlog se vikenda održavalo prvo ovogodišnje izdanje partyja We Love Sound, a mi smo odlučili provjeriti koliko se netko tko inače ne posjećuje techno partyje može na njemu zabaviti. Kako bi stvar bila zanimljivija sa sobom smo poveli sve popularnijeg hrvatskog youtubera, kojeg se inače može pronaći na potpuno drugačijim party lokacijama, u klubovima s narodnjačkom glazbom.

Nakon odličnog prvog izdanja We Love Sounda, ovog je vikenda bilo vrijeme da se klub The Best Venue Hall još jednom zatrese u ritmovima elektroničke glazbe koju su na plesni podij donjeli Tobi Neumann, Marina Karamarko i Andrea Ljekaj. Zbog ovog zanimljivog lineupa, ali i amtosfere koja je na prošlom izdanju bila luda, We Love Sound se našao na našoj listi "must visit" tuluma prošlog vikenda. Kako bi posjet partyju učinili što zanimljivijim odlučili smo na njega povesti nekoga tko inače nikada ne ide na ovakvu vrstu tuluma - youtubera Mirsada Kadića.

Naravno, ne bi bilo u redu da smo Mirsada poslali samoga na tulum koji nije njegov đir, te je tako naša novinarka Veronika postala ovog puta njegov "vodič". Ako je pomislio kako će ova večer proći bez ikakvih izazova, malo se prevario, jer smo ga već na početku večeri zaposlili, to jest, dali mu izazov da pronađe djevojku koju će sa sobom povesti na party. Ne možemo baš reći da mu je išlo dobro, ali nije tako lako naći pratnju ako u blizini nema kandidatkinja.

Možda večer nije krenula baš najbolje, ali prava zabava je tek slijedila. Ili ne? Čini se da je naša Tulumarka ekipa ipak malo prerano došla u The Best jer tamo još nije bilo nikoga. No, onda je Mirsad odlučio uzeti stvari u svoje ruke i pokazati našoj Veroniki kako se partyja. Bez imalo razmišljanja odveo ju je u Pulse, na svoj poznati teritorij, gdje je zabava bila već u punom tijeku. Ovdje je bila potpuno drugačija atmosfera - svi su bili na nogama, plesalo se, pjevalo, nazdravljalo, ali i ekipa je bila nešto mlađa od one koja se trebala skupiti u The Bestu.

Pogledajte kako izgleda naš prvi službeni vlog o noćnom životu:

Iako se na planiranje izlazaka potroši dosta vremena, oni nikada ne ispadnu onako kako se očekuje, pa je tako bilo i s ovim našim. Iako smo krenuli pokazati Mirsadu kako se tulumari na techno partyjima, završili smo u potpuno različitom klubu i pretvorili jedan običan izlazak u večer punu zabave.

Ali noć nismo završili u Pulseu, ipak smo u ovu avanturu krenuli kako bi vidjeli kako će se netko tko inače izlazi na narodnjake snaći na pravom techno partyju. Po povratku u The Best, dočekala nas je prava party atmosfera. Ljudi su se do sada već okupili, plesni je podij bio krcat, a DJ trojka oduševila je sve posjetitelje.

Iako nam je Mirsad na kraju priznao da se dobro zabavio i na jednom i na drugom partyju, njegov će odabir ipak i dalje biti narodnjaci.

Bila su ovo dva potpuno različita izlaska spojena u jedan - tko kaže da se istu večer ne može dobro zabaviti na technu i narodnjacima, evo vam dokaz da je sve moguće.M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno