Magazin

Kakav ulov! Otkrili smo što djevojke rade kada u klubovima ne dižu pogled s mobitela

Published 26.02.2018.

Često u klubovima uhvatimo djevojke kako s punom koncentracijom gledaju u mobitele, ne dižu pogled, a vidimo da nije u pitanju fotkanje, pa što onda rade? Ovog smo vikenda otkrili tu misteriju i od svega što bi očekivali da ćemo vidjeti- ovako nešto nam nikada ne bi ni palo na pamet.

Bio je petak, Sutra je subota događanje u Laubi, naravno da smo i mi bili tamo. Kao i na svakom izdanju ovog tuluma, posjetitelji su se pojavili u velikom broju, bez obzira na vremenske nepogode. A kako i ne bi, ipak je ovo pravo mjesto za dobro se isplesati, a s obzirom da se SJS održava u pravilu jednom mjesečno, kada dođe taj petak, svi pohrle u Laubu.

>> GALERIJA: Sutra je subota presents #povratakroda @ Lauba

I dok se ekipa zabavljala, plesala i pjevala, nama je upala u oko jedna djevojka koja nije skidala pogled s mobitela, iako je bila okružena grupicom dečkiju u čijem bi se društvu svaka djevojka htjela naći. Čak i dok smo ih išli pofotkati sve zajedno, sva je pažnja i dalje bila usmjerena na mobitel. Sada nas je stvarno zanimalo o čemu se radi i što je toliko zanimljivo da joj nije moglo odvući pogled čak i za zajedničku fotku s ekipom.

t

Kada smo došli iza nje da preko ramena samo bacimo pogled - od svega što nam je palo na pamet da bi mogla raditi, ovo nije ni u jednom trenutku. Pomislili smo da se možda dopisuje s nekime, provjera Facebook ili Instagram...ali ne.

d

f

r

Dok su svi plesali i zabavljali se na ovom događanju, jedna je djevojka igrala sudoku i to sat vremena! Da li joj je bilo stvarno toliko dosadno ili je samo ranije započela igru i sada jednostavno nije mogla imati mira dok je i ne završi, nismo saznali. Ali sada smo napokon otkrili što to djevojke rade u klubovima kada ne dižu pogled s mobitela. Ili barem samo ova jedna. Nadamo se da ga je uspjela čim prije riješiti i još se do kraja večeri dobro isplesati na plesnom podiju.

>> Cijelu galeriju iz Laube pogledajte OVDJE

M.T.

Foto: Luka Vuković

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno