Magazin

Potrošio svu lovu u klubu pa u tri ujutro slao video prijavu za posao - na krivu adresu [VIDEO]

Published 23.03.2018.

Trebao je ovo biti jedan klasični vikend u redakciji Tulumarke. Malo partijanja i obilaska klubova, malo fotkanja i snimanja, pa onda podnevno chillanje uz pregledavanje fotki. A onda smo ugledali poruku u inboxu...

'Evo ja upravko došalo nikad ranije iz izlaska i šaljem vam svoju prijazu za posao vloggera'. Uz poruku je došao video i detalji što se stvarno dogodilo te zagrebačke noći.

Dečko je pravi partijaner budući da nam je poslao poruku u 3 ujutro i definitivno je prava noćna ptica, ali sigurno se radilo o zabuni, budući da mi nemamo ovakav natječaj za posao. Dečki, ekipa, cuga, ostao bez love, savjeti u videu, bankovni račun...?

Stupili smo u kontakt s mladićem i otkrili o čemu se tu zapravo radi!

'Trebalo je to biti samo jedna cuga u gradu. Ekipa s faksa našla se popodne u gradu, a onda je krenulo. Jedna, druga, treća... Netko je spontano predložio da bi mogli dalje u istraživanje noćnog života, naravno da smo svi bili za! Još jedan izlazak za pamćenje!'

Ipak nije sve išlo po planu...

'Baš smo se dobro zabavljali, bile su tu i neke cure s faksa, ekipa u elementu, a onda šok i nevjerica. Odjednom tanko mi nešto u džepovima postalo, neću vaditi lovu pred svima i odem u wc, brate otišlo sve, još 30 kuna u džepu. Vraćam se natrag, pričamo mi, prazne čaše već 10 minuta... ja ne naručujem, a već sam preskočio dvije runde. To je to. Izlazak je za mene bio završen, a tek je pola 2 ujutro! Ne sjećam se kad sam ranije izašao iz noćnog kluba i izlaska, a za sve je kriva jedna loša i totalno amaterska financijska procjena. Da sam bar uzeo karticu! Ništa, drugi puta ću pametnije...Treba sada neku lovu zaraditi.'

Nakon što smo dobili ovaj detaljan izvještaj, naš kolega partijaner je još dodao:

'Dobro se snalazim pred kamerom, imam još hrpu savjeta za podijeliti s ekipom i rado bi postao vaš vlogger'.

Pogledajte i kratki isječak iz videa..

Razmijenili smo još par poruka s kolegom, a onda je sve postalo jasno!

U tijeku je natječaj PBZ-a u kojem traže vloggere. Traže se prirodni, opušteni i pravi studenti koji bi postali novi PBZ vloggeri, a svi zainteresirani trebaju snimiti i poslati kratki video u kojem frendu ili frendici objašnjava neku uslugu PBZ-a koja im koristi kao studentu. Ovdje pogledaj kako su to drugi napravili i prijavi se!

Junak naše priče sada je dobio sve potrebne informacije i već se bacio na snimanje novog videa. Ti si na redu! Čak možeš i ti snimati u 3 ujutro, ali ovaj put nemoj slati nama, nego direkt na PBZ. :)

SAZNAJ VIŠE

Prilog je napravljen u produkciji portala Tulumarka, u suradnji s Privrednom bankom Zagreb te u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Foto: Shutterstock, Tulumarka

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno