Magazin

Modna revija pa afterparty - završio Bipa Fashion HR, evo kako influenceri partijaju! [VIDEO]

Published 26.03.2018.

Prošlog se tjedna na Velesajmu održavao Bipa Fashion HR, tjedan ispunjen modnim događanjima, a završno je događanje bilo u subotu, kada je nakon revija slijedio i veliki after party. Otišli smo provjeriti kako izgleda jedan modni party, kakva je atmosfera, ali i vidjeti kakve planove za ljeto i festivale imaju poznati.

Prije velikog završnog partyja bio je na redu još jedan dan pun revija - Veronika i Luka su pogledali što sljedeća modna sezona donosi, ali i sami prošetali pistom. No, koliko god to bilo zabavno, prava stvar je tek slijedila - ono zbog čega smo i došli, after party. DJ je posjetitelje zabavljao dobrom glazbom, plesalo se, pilo, družilo... Ali da se samo ne zabavljamo, odlučili smo uhvatiti par poznatih faca i vidjeti kakvi su im festivalski planovi za ljeto, kakve modne kombinacije biraju za festivale, gdje će nakon aftera, ali i u kojim ih klubovima možemo naći inače.

Mladi su uvijek spremni za tulume i festivale, pa smo tako uhvatili youtubera Glenna Blaua da vidimo kakvi su njegovi planovi za ljeto i ostatak večeri. Fresh Island i podržavanje prijatelja koji će tamo nastupati bit će njegov izbor, a iako će nakon aftera izabrati radije krevet nego obilaženje klubova, inače ga se vikendom može sresti na raznim mjestima po gradu. Blogerica Ella Dvornik, svoju je party stranu nedavno zamijenila majčinskom ulogom, ali je zato odlučila dobro iskoristiti ovu večer. Osim njih dvoje, popričali smo i s jednom influencericom -  Britom Bobetić. Njeno omiljeno mjesto za izlaske u Zagrebu nije nas iznenadilo, klub u centru grada gdje je svaki vikend ludnica, uvijek je dobra opcija. Iako je ove godine odlučila ljeto provesti bez festivala dala je modni savjet svim djevojkama koje još uvijek ne znaju kakve kombinacije isfurati za nadolazeće ljeto.

Ove smo subote tako klubove zamijenili jednim malo drugačijim tulumom i vidjeli kakva je atmosfera na afteru najvećeg modnog događanja u Hrvatskoj - i možemo priznati, nismo razočarani.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno