Magazin

Tulumarka vloga: Posjetili smo block party u The Garden Breweryju, svašta saznali od posjetitelja i dobro se zabavili [VIDEO]

Published 03.04.2018.

Dobru zabavu nekada nije loše potražiti i u nekim drugim dijelovima grada, a ne samo u centru. Zato smo za vikend skoknuli na Istok i posjetili mali festival na otvorenom, block party u The Garden Breweryju. Pogledali smo odlične nastupe, ali popričali s posjetiteljima o izlascima i planovima za ljeto - evo kako je izgledao jedan malo neuobičajeniji izlazak.

Trodnevni festival na otvorenom nazvan A Weekend Block Party održavao se ovog vikenda u The Garden Breweryju i to od popodnevnih sati do kasnih večernjih. Dobra glazba, hrana i pivo privukli su puno posjetitelja koje čak ni nešto niže temperature nisu uspjeli uplašiti. Partyjanje je trajalo od petka do nedjelje, a mi smo se zaletjeli u subotu na dub večer, kada su nastupali Mad Professor i Lee Scratch Perry, kao zvijezde večeri, a na pozornici se prije i poslije njih izmijenilo i nekoliko domaćih izvođača. Koliko se njihov nastup iščekivao, najbolje govori velik broj posjetitelja koji su zauzeli kako unutarnji, tako i veliki dvorišni dio Gardena.

Odakle su čuli za ovo događanje, zbog čega je The Garden Brewery toliko poseban, gdje inače izlaze, na kojim ih festivalima možemo naći preko ljeta... Sve smo ispitali posjetitelje, nijedno pitanje nije ostalo bez odgovora. Nismo mogli zaobići ni dečke iz Hrvatske funk delegacije - SlipMata i Soul Badera, koje smo već slušali na Hrvatskoj funk konferenciji, kao i prošlo ljeto na festivalu Beats, Beer & Boogaloo u Tisnom.

Osim što je drvo na plesnom podiju, ljuljačka, disco kugla - sve na jednom mjestu, posjetitelji nisu imuni ni na finu craft pivu koja se ovdje može isprobati, a posebno osvaja i činjenica da se festival održava vani, pod zvjezdanim nebom. Nemamo u Zagrebu često priliku prisustvovati na jednom ovakvom tulumu, a prepoznala je to i publika, jer bili su oduševljeni svime, cijelim konceptom, a posebno glazbom.

Otkrili smo da su festivali Seasplash i Ferragosto ljetni izbor većine koju smo susreli na ovom događanju, ali našla su se tu još neka festivalska događanja koja se neće propustiti ovog ljeta.

Što smo sve još saznali i kako se cijela večer dojmila naših Veronike i Luke, pogledajte u još jednom Tulumarka vlogu.

 

>>> Još fora video sadržaja pronađite na našem YouTube kanalu

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno