Magazin

Tulumarka vloga: Poveli smo dva čitatelja van i dali im zadatak da ulete curama! Jedan je sve ozbiljno shvatio i... pogledajte video!

Published 16.04.2018.

Pretprošlog smo vikenda na 90's are back festivalu u Katranu slučajno uočili dva dečka koji su se razbacali po plesnom podiju i osvojili su nas svojim ludim i simpatičnim plesnim pokretima. Morali smo ih pokušati naći preko društvenih mreža - i uspjeli smo! Naše smo plesne zvijezde tako ovog vikenda poveli u izlazak u Hangar i dali im jedan zanimljivi plesni zadatak koji smo pretvorili u dvoboj. Pogledajte kako nam je bilo i kakvom su to dvoboju dečki odmjerili snage.

Došao je vikend i vrijeme za još jedan izlazak, a nismo ni ovog vikenda išli sami. Robi i Vlatko, dvojac koji nas je u Katranu oduševio svojim plesnim pokretima, pristali su izaći s nama. Kada su došli, nisu bili ni svjesni kakvu smo im večer pripremili! Kao i svaki izlazak, krenuli smo sa zagrijavanjem. Barove smo ovog puta zamijenili pivnicom, ipak smo u izlazak vodili dva dečka, a činilo se kako smo pogodili s prvom lokacijom. Uz koje pivo, malo smo bolje upoznali dečke i saznali kakve su bile reakcije na video iz Katrana koji se brzo proširio među svima koji ih znaju.

Nakon zagrijavanja, došlo je vrijeme za pravu stvar - odluka je pala da ih odvedemo na mjesto koje svaki vikend gori, a pogotovo one kada se održava Espanjol party. Klub Hangar tako je još jednom postao naš izbor, a ako su dečki mislili da će se sada samo zabavljati, malo su se prevarili. Došlo je vrijeme za odmjeravanje snaga na plesnom podiju. Da znaju plesati to smo već vidjeli, ali koji od njih može izazvati više cura na ples, to ćemo sada saznati.

Borba je krenula već na ulazu, a kako se večer odmicala, obojica su se ozbiljno dali na posao. Robi je prvi krenuo u vodstvo, ali brzo ga je Vlatko stigao i postala je to neizvjesna borba. Gužva u Hangaru nekoliko nas je puta odvojila od njih, ali koliko smo uspjeli izbrojati osvajanja, na kraju smo večeri ipak dobili pobjednika. Dečke smo do kraja večeri izgubili negdje u klubu, dobro se zabavili u još jednom izlasku, a večer priveli kraju jer moramo se spremiti za nove avanture.

Pretplatite se na naš Youtube i pratite nove avanture naše ekipe!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno