Magazin

Tulumarka vloga: Posjetili smo 15. rođendan RNB Confusiona, saznali zašto ga svi toliko vole, a imali smo i zadatak za posjetitelje [VIDEO]

Published 23.04.2018.

Ovog je vikenda u gradu bila hrpa odličnih tuluma, ali u petak se već dugo znalo gdje će se ići - na rođendan programa RNB Confusion. Na prošlom je rođendanu bilo ludo i nezaboravno, a ništa manje nismo očekivali ni od ovoga. Popričali smo s posjetiteljima, s organizatorom, a provjerili smo i koliko dobro poznajete neke od lokacija na kojima se RNB Confusion održavao svih ovih 15 godina.

Rođendanski se tulum, kao i prošle godine, održavao u Katranu, a bio je to ovog puta pravi mali festival. Sva 4 floora bila su spremna za partyjnare, svaki sa svojom temom i DJ-evima, nismo mogli dočekati da ih sve posjetimo i na svakom se barem malo isplešemo.

Proslava 15. rođendana nije mala stvar, a toliko godina opstati na klupskoj sceni i biti program koji svi uvijek rado posjećuju samo dodatno govori koliko je RNB Confusion poseban. Svatko ima svoje razloge zbog kojih mu je neki tulum posebno drag i zašto se uvijek vraća, u kojem god da se klubu održava. A zašto ljudi vole RNB Confusion i koje su im asocijacije kada se spomene njihovo ime? Dobili smo razne razloge - dok ga neki vole zbog glazbe, za neke je drugačiji i posebniji od svega što postoji na sceni, a neke podsjeća i na mlađe dane tulumarenja.

Da ne bi bilo da se samo zabavljamo, pripremili smo i kratak izazov za posjetitelje, da vidimo koliko su stvarno fanovi RNB Confusiona te da li mogu prepoznati prijašnje lokacije na kojima se održavao, a kojih je do sada već bilo jako puno. Pretražili smo naše stare galerije, izdvojili nekoliko fotografija s različitih lokacija i donijeli ih sa sobom. Neke su bile starije, neke novije, a koliko su ih naši sugovornici uspjeli prepoznati i koji su klub svi prepoznali, pogledajte u videu.

Za kraj smo popričali i s jednim od organizatora RNB Confusiona Adnanom Mehmedovićem koji nam je rekao koliko je zadovoljan ovim programom, a spomenuli smo i Fresh Island Festival, koji također on organizira, a čiji se datumi održavanja opasno približavaju.

Bio je ovo još jedan zabavan rođendanski festival, posjetitelji su se razbacali po plesnim podijima, DJ-evi su sve prisutne oduševili, atmosfera je bila očekivano dobra i sada nam ne preostaje ništa drugo nego čekati novo izdanje RNB Confusiona, koje je već najavljeno i održava se sljedećeg vikenda u Operi.

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno