Magazin

Radio s cajkama samo što nije krenuo - evo što mladi Zagrepčani misle o tome! [VIDEO]

Published 02.05.2018.

Zagrebački radijski eter samo što nije dobio radio postaju s cajkama - nitko tu informaciju zadnjih dana nije mogao propustiti. Govori se o tome kakvi će se izvođači puštati, što će se dijeliti na nagradnim igrama, tko će biti voditeljice... A što o tome svemu misle mladi? Tijekom izlaska za vikend priupitali smo ih nekoliko pitanja.

Kada se god u medijima pojavi riječ "cajka" digne se prašina, tako je bilo i ovog puta, samo još malo više nego inače. Vrlo uskoro bi s emitiranjem na zagrebačkom području trebao početi specijalizirani radio na kojem će se puštati cajke. Dok su neki stali u obranu radija s mišljenjem zašto ne ponuditi slušateljima raznolikost, drugi su protiv ovako nečega iz mnogobrojnih razloga. A što o svemu tome misle mladi, oni koji takvu vrstu glazbe vjerojatno i najviše slušaju i na nju vikendom izlaze i lome čaše? Odlučili smo provjeriti.

Dok su neki oduševljeno rekli da Zagrebu treba takva radio postaja, drugi su nam otkrili da to nije nešto što će slušati svaki dan, ali protiv radijske postaje nemaju ništa, dapače, i oni su za njeno emitiranje. Da li se svi složili da je takav radio dobra ideja ili netko ima nešto protiv, pogledajte u videu.

Iako se još ne zna točno kakve će se cajke puštati na njoj, hoće li prevladati novije ili starije, ako je za slušati buduće slušatelje, većina bi ipak radije da se zavrte starije, pogotovo one iz 90-ih, a na Šabana Šaulića i njegove hitove nitko nije otporan. Pronašli smo i zagovaratelje novijih cajki, koji ih vole jer imaju plesne melodije kao stvorene za klubove i izlaske.

Ljudi s kojima smo pričali slušaju različite izvođače i drage su im cajke iz različitih razdoblja, a kakve god da se puštale na radiju koji nam se sprema, mladima neće smetati, frekvencija Extra FM radija sigurno će postati favorit u njihovim automobilima i mobitelima.
 

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno