Magazin

Modni report: Što se to nosilo proteklog tjedna?

Published 17.04.2013.

Noćni klubovi diljem Lijepe naše nude odličnu i raznovrsnu zabavu te dobar provod, ali osim raznovrsne muzike i općenito đira koje klubovi nude, tu su i šarenolike kombinacije prekrasnih Hrvatica.

Od brojnih galerija koje su objavljene, a koje nude stylinge mladih, mi smo odvojili par najboljih. Pogledati ih možete u nastavku...

Na radost pripadnika jačeg spola, sa višim temperaturama stigle su i kratke hlačice koje po klubovima uz savezništvo ženskih nogu, dodatno podižu temperaturu. Simpatične curke zabavljale su se uz program R'n'B Confusion koji je te večeri ugostio mladu repericu Miss Killah.

1

Nasmješena djevojka i slatka crno bijela haljinica odličan su spoj za večernju zabavu s ekipom. Zlatnim lancem oko vrata upotpunila je svoj look.

2

Simpa curke sa slike jednostavno su  nas oborile s nogu svojim stilom. Cvijet u kosi, veseli uzorci i boje apsolutni su imperativ kada je u pitanju odjeća ovih djevojaka koje su se prošlog petka zabavljale u popularnom klubu Tvornica kulture.

3

Također u klubu Tvornica, koji je prštio dobrim stilom i zabavom, osvojila nas je ova dama. Otkačene hlačice i čipkanu majicu otvorenih leđa začinila je cool narukvicom s bodljama, a posebna pohvala ide za frizuru!

  4  

Military stil je banuo iznenada i trenutno proživljava svoje trenutke slave. Maslinaste jaknice, majce i hlače te općenito vojnički uzorci često su viđeni komadi na trendsetericama koje su poludjele za military stilom. Jedan od primjera je ova zelena košulja.

5

Cure svoju osobnost izražavaju kroz genijalne komade koji su nas osvojili svojom zanimljivošću. Nesvakidašnje i originalno!

    6    

Sako ukrašen metalnim detaljima ispod kojeg izvire majica s printom ili prugasta 'Bubimir' košulja upotpunjena statement ogrlicom. Koja je tvoj favorit?

     7     

Još jedan dokaz kako su majice s printom rado nošen komad i kada je večernji izlazak u pitanju. Majica sa zanimljivim slikama, detaljima i uzorcima odlično djeluje u svakoj prilici i zato ako ju nemaš - trk u dućan po jednu!

8

Romantična čipka i dalje je najnošeniji komad sezone, ali s razlogom. Čipka, koja je sama po sebi vrlo senzualna, ovog je puta u kombinaciji s rokerskim bodljama i moramo priznati da djeluje osvježeno i vrlo efektno.

9

Print, print, print - jesmo li već spomenuli kako morate nabaviti majicu s printom ukoliko je nemate?

10

Matea Kutija

 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno