Magazin

Kamo za Novu? Mi znamo – Budimpešta! Osvoji putovanje za dvoje!

Published 16.12.2013.

Ne voliš strku dva dana prije Nove godine? Dosta ti je planiranja kamo, kako i s kim? Zlo ti je od pomisli na traganje za savršenom haljinom ili košuljom? Ove godine može biti drugačije.

Jedino za što se eventualno moraš pobrinuti (i to ako si praznovjeran) je crveni komad odjeće na Silvestrovo, sve ostalo smo riješili mi.

Tulumarka i Collegium vode tebe i još jednu osobu po tvom izboru na doček Nove 2014. u susjednu nam Budimpeštu. Ova europska metropola ima magnetsku privlačnost kojoj nećeš odoljeti. Romantična i sanjiva, a istodobno živa i energična, pravi je izbor svakog putnika. Smještena na Dunavu, priča o mostovima i bulevarima, kuhinji, tradiciji i prošlosti. Više o ponudi...

Premda ima štošta za reći o svojoj povijesti i kulturi, nemoj se zavaravati da je to sve. Noćni život Budimpešte raspametit će te! Uz hrpu noćnih klubova, dobre muzike i mladih ljudi nećeš ni primjetiti da je svanulo.

Sve što trebaš napraviti kako bi iskusio čari ovog super grada je poslati nam svoju sliku iz noćnog izlaska.

Nebitno jesi li bio sam ili s frendovima, na kocertu, u klubu ili na tulumu – samo je važno da je slika tvoja (ne moraš ti nužno biti na njoj). Nakon što prikupimo sve fotke, udri po lajku!

Vlasnik slike koja prikupi najveći broj lajkova odlazi u Budimpeštu na 4 dana u društvu osobe po svom izboru. Zato brzo pretraži mobitel i foldere na kompu, iskopaj neku cool fotku sa super tuluma o kojem ćeš pričati unucima i pošalji ju na kontakt@tulumarka.com. Svoje fotografije zajedno s kratkim opisom i osobnim podacima (ime i prezime, telefon) šaljite do 19. prosinca u 12:00 sati, kada počinje glasanje. O pravilima natječaja pročitaj ovdje.

IMAMO DOBITNIKA!

23. prosinca u 12.00 završilo je glasovanje, a najviše vaših lajkova i put u Budimpeštu osvojila je Petra Miočić!

1. Petra Miočić, 1290 lajkova

prvo

 

2. Marin Brkić, 1143 lajka

brkic

3. Vlatka Jovanović, 861 lajk

trece

Petra putuje u Budimpeštu, a Marinu i Vlatki na adresu stiže utješna nagrada!

 

Nova godina u Budimpešti

A za sve vas koji želite u Budimpeštu za Novu - još nije kasno! Collegium vas vodi u Budimpeštu za Novu novu godinu, više o ponudi pogledajte na www. collegium.eu.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno