Magazin

8 razloga zašto su male grudi super

Published 28.05.2014.

Ne volite svoj izgled zbog malih grudi? Vrijeme je da promjenite mišljenje, jer skromnije poprsje ima brojne prednosti…

Više uživate u krevetu

Na Sveučilištu u Beču otkriveno je da su velike grudi čak 24% manje osjetljive na dodir od malih grudi. Razlog je vrlo jednostavan - manje grudi imaju i manje masnog tkiva, pa ih je i lakše stimulirati.

>> VIDEO: Jesu li ovo najbolje domaće cice? Provjerite!

S njima dulje izgledate mlađe

Kada dođu u određene godine, ženama s velikim grudima iste se često opuste, pa one ne mogu sakriti svoje godine. Male grudi, za razliku od velikih, duže ostaju čvrste i podignute, pa vas čine mlađima nego što jeste.Otromboljene grudi? Što je to?

Problem gubljenja čvrstoće za žene s malim grudima skoro da i ne postoji. Jedno francusko istraživanje otkrilo je da nošenje grudnjaka ubrzava opuštanje grudi, jer onemogućava rast mišićnog tkiva. Žene sa skromnijim poprsjem mogu se slobodno pojaviti u javnosti i bez grudnjaka.

Možete nositi sve

Kontrolirati velike grudi u dekoltiranoj haljini ili uskoj majici je “nemoguća misija”. Iako mogu izgledati izazovno, vlasnici sigurno nije ugodno što se sve vreme nalazi “korak do blamiranja”.

Privlačite imućne muškarce

Časopis “Psychology Today” objavio je studiju u kojoj se tvrdi da malene grudi privlače financijski neovisne muškarce. Ovo se objašnjava činjenicom da veće grudi asociraju na zalihe masti, što podrazumjeva češći pristup hrani. Kako moćnijim muškarcima takve "rezerve kalorija" nisu potrebne, neće imati ni želju da se druže sa ženama koje ih nude.

Privlačite zrelije muškarce

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da muškarci s afinitetom prema velikim grudima imaju problema sa zrelošću, a pri tome su još i seksističkog pogleda na svijet.

Bolje držanje

Kod manjih grudi, težina je drukčije raspoređena po tijelu, pa njihove vlasnice ne moraju brinuti o kroničnim bolovima u leđima kasnije u životu. Isto tako, držanje im je mnogo stabilnije, s obzirom na to da im grudi ne naginju kralježnicu prema naprijed.

Možete birati grudnjake

Kod manjih grudnjaka, nedostaci su teško uočljivi, dok se kod velikih vidi svaka sitnica. Bez obzira na to da li nosite skupocjeni komad intimne odjeće ili jeftini grudnjak, s manjim poprsjem možete se opušteno prošetati gradom.


L.B./ izvor: Mondo, Foto: photoxpress

 

Provjerite još...

Jesu li ovo najbolje domaće cice? Provjerite!

Još više vrućih fotki pronađite OVDJE.

>> Pogledaj sve galerije od vikenda

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno