Magazin

Što dečki misle o vašoj bikini frizuri?

Published 26.06.2014.

Počela je sezona kratkih hlačica i bikinija, a samim time i depiliranja ženskoga tijela. Kao što i sve ostale stvari govore nešto o vama, tako i vaše intimne bikini frizure dečkima odaju nešto o vašem karakteru.

 

 

 

Koliko ćete daleko otići ovoga ljeta sa svojom bikini frizurom? College Candy je popričao s nekoliko frajera koji su davali svoja mišljenja o tome što im koja frizura govori o djevojci koja je ‘nosi’.

1. Prirodna

Ako se frajeru posreći, najčešće neće cijepati dlake oko intimne rizure, ali definitivno će je primijetiti, kakva god bila! Djevojka koja uzgoji divlji busen ili je potpuno neiskusna u spavaćoj sobi ili je super hippie-dippie-trippie koji dopušta da sve naraste na sve strane. “Strah me pogledati joj pazuh”, rekao je frajer broj 1.

2. Brazilka

Ako ste toliko odvažne da odete do kraja, znajte da frajeri ne znaju što bi o tome mislili. “Osjećam se kao pedofil kad dolje nema ničega”, rekao je jedan. Drugi se u ovom slučaju ne može prestati misliti na nesreću prilikom brijanja koja je pošla po zlu, ali ima i tipova kojima se sviđa. Frajer broj 2 objasnio je: “Mnogo sam motiviraniji za spuštanje što južnije ako znam da kasnije neću iskašljavati dlake. Cura koja napravi brazilku najvjerojatnije je divlja u krevetu.”

3. Trokutić (linija bikinija)

Ovaj tip djevojke sređuju sve što bi moglo izviriti iz donjeg dijela kupaćih gaćica, a vjerojatno skrate i sve preostale dlačice. Što nam to govori? “Dobra je, ali mi vjerojatno neće dozvoliti da ju razbacam po krevetu.”

4. Tanka crtica

Malena, tanka crtica dečkima je najprivlačnija. Frajer broj 3 rekao je: “Brine o sebi i zna što dečki vole. Od ovakve djevojke bih očekivao malo avanturističkije poze.” Uključio se i frajer broj 1: “Pista je sveti gral. Kad ga otkrijem, ne mogu se kontrolirati. Instant napaljivanje.”

5. Boje i oblici

Da, da, postoje djevojke koje svoje intimno područje tretiraju poput umjetničkog djela. Leptirići, srca, strelice…sve su to samo neki od oblika intimnih frizura. No što dečki misle o tome? “Ne ulazi! Ova žena mnogo švrlja.” Frajer broj 3 složio se: “Kao hotdog u nakrcanom hodniku.” Zdravstveno upitno…

L.B./izvor: College Candy

Provjeri još...

>> Ruskim policajkama prijeti kazna zbog prekratkih uniformi!

>> VIDEO: Jesu li ovo najbolje domaće cice? Provjerite!

Još više vrućih fotki pronađite OVDJE.

>> Pogledaj sve galerije od vikenda

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno