Magazin

Modni report: Pogledajte tko nas je oduševio proteklog vikenda

Published 01.03.2012.

Šareni vikend je za nama, a vjerojatno nas je upravo zatopljenje vani potaknulo na opažanje veselih party outfita prošlog vikenda na Tulumarka hot spotovima.

Na Phillitchevanju u Purgeraju prošlog su vikenda najviše zasjali - DJ-i. Sanjin i Filip iz CFSN Crewa su i inače poznati po svom stylish izgledu te jednostavno moramo voljeti ove momke. Posebna pohvala ide Itchu na proljetnoj košuljici s cvjetnim uzorkom.

 

Tranceport večer u Shamballi bila je jednako šarena kao i ona u Purgeraju, a posebno su nas se dojmile dvije luckaste djevojke s 'muškim' modnim dodacima – leptir mašnicom i kravatom.

 

R'n'B srijeda u Gjuri 2 imala je maskirani fetiš predznak, a jedna dama na njemu je zasjala usprkos tome što nije ispoštovala dresscode. Možda je upravo sletjela na Pleso, iz Pariza, tko zna...

 

Ova fotografija je tako electroclash, možda i najdraža iz serije proteklog vikenda... Poluprozirna crno-mint majica i njena rasplesana vlasnica pojavile su se na Vrtuljku u zagrebačkom Hemingwayu. Pleši dalje, 5!

 

Volimo kad nas elegantno sređena djevojka iznenadi jednim neočekivanim detaljem. Upravo to postigla je posjetiteljica Modesta u Rijeci svojim geek okvirima naočala, koji izgledaju skroz fora uz LBD i crveni clutch.

 

Zagreb je prošlog vikenda dobio i jednu novu party destinaciju - klub Cranberry, koji su odmah okupirale party djevojke. Još smo uvijek slabi na šljokice na danceflooru, stoga su dame sa slike naš top Cranberry izbor...

 

Pogledaj još...

Foto: Pogledajte kako se partijalo ovog vikenda u domaćim klubovima

Pogledaj sve galerije od vikenda

Tulumarka: Zagreb | Osijek | Rijeka | Slavonski Brod

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno