4

TulumarkaUser3558

TulumarkaUser3558 je muško iz Ostali u RH. Ima 23 godina, rođendan mu je 01.01.. nema unesen ljubavni status.

Punokrvni je član od 17.04.2007. po horoskopu je Jarac. I nije ništa rekao o sebi.

TulumarkaUser3558 nalazi se na 0 sl. na Tulumarka.com, skupio je 4 karma bodova, Komentirao je na sadržaj 2502 puta i nema ništa za reći.

Prate

Zadnje aktivnosti

TulumarkaUser3558 je postao prijatelj sa TulumarkaUser1993

TulumarkaUser3558 je postavio novi blog Mjera za glupost

TulumarkaUser3558 Eh da se samo ...

TulumarkaUser3558 je komentirao na blog Gazdarica Jadranka Kosor

" Ovo nema veze sa zadojenošću nego čista terminologija. Najviše rangirani službenik je ravnatelj uprave, a ne ministar. Ministri su unutar druge legislative. Nema države na svijetu u kojoj ne postoji korupcija, samo što je kod nas na nisim razinama zato je osjetna. Primjerice u jednoj jako bogatoj zapadnoeuropskoj zemlji "nagrade" se dijele za određene poslove maksimalno do razine ministra za određeni posao, a ne na nivou razno raznih igračića, koji bi dio kolača. Lidl, odnosno ulazak je školski primjer ekonomskog pojma "pregovaračka moć kupca", gdje je jedan ozbiljan tuzemni igrač uvjetovao suradnju drugima. Niti više niti manje od toga, bez kajli i sličnog. Menađmenta gotovo da i nema, jer bi kod ozbiljog vlasnika dobili nogom u guzicu, a ne otpremninu za loše poslovne odluke i ne bi mogli biti u upravljačkoj strukturi bez osiguranja za loše pslovne odluke. "

TulumarkaUser3558 je komentirao na blog Gazdarica Jadranka Kosor

" BTW: Koalicija je pripremila teren, poglavito sLinic, teren za zametanje tragova novčeka, koji je kasnije omogući sve ove aktualne pronalaske, koji su se počeli rješavati 11 godina bez kontrole... A ne bi se reklo da je pljuska poduzetnicima, jer ako ti dijeliš bonuse, zašto onda otpuštaš ? Osim toga dosta poduzetnika glumi managere, umijesto da prepusti upravljanje istim. Makroekonomski je bitno da otpuštanja ne bude. Naravno, dobrih čitaj kvalitetnih managera u RH je malo. Osim toga postoji Targa tvornica WC papira Olala. A što se tiče poduzetničke klime ona ovisi o mikro lokaciji odn. lokalnoj upravi na koju Vlada nema utjecaja osim u slučajevima nedonošenja proračuna itd. To su kočnice koje treba otkočiti. Sjetimo se IKEA-e. "

TulumarkaUser3558 je komentirao na blog Gazdarica Jadranka Kosor

" Netočno: Tijela državne uprave se sastoje od službenika. A na čelu tijela je čelnik odnosno ministar. Vlada se sastoji od ministara, a ne od službenika. "

TulumarkaUser3558 je postao prijatelj sa TulumarkaUser404