Video16.04.2018.

Tulumarka vloga: Poveli smo dva čitatelja van i dali im zadatak da ulete curama! Jedan je sve ozbiljno shvatio i... pogledajte video!

Pretprošlog smo vikenda na 90's are back festivalu u Katranu slučajno uočili dva dečka koji su se razbacali po plesnom podiju i osvojili su nas svojim ludim i simpatičnim plesnim pokretima. Morali smo ih pokušati naći preko društvenih mreža - i uspjeli smo! Naše smo plesne zvijezde tako ovog vikenda poveli u izlazak u Hangar i dali im jedan zanimljivi plesni zadatak koji smo pretvorili u dvoboj. Pogledajte kako nam je bilo i kakvom su to dvoboju dečki odmjerili snage.

09.04.2018.

Tulumarka vloga: Fenomenalan 90's ARE BACK Festival u Katranu - a vidjeli smo uživo kazetu i walkman! [VIDEO]

Ovog se vikenda održavao veliki 90's are back party u Katranu na 4 floora, koji je svaki ljubitelj glazbe iz 90-ih morao posjetiti, bez obzira da li volio house, pop, rock ili hip hop, na svakom je flooru bila drugačija glazba, a 8 DJ-eva pokazalo je da su eksperti kada je u pitanju ovo vremensko razdoblje.

03.04.2018.

Tulumarka vloga: Posjetili smo block party u The Garden Breweryju, svašta saznali od posjetitelja i dobro se zabavili [VIDEO]

Dobru zabavu nekada nije loše potražiti i u nekim drugim dijelovima grada, a ne samo u centru. Zato smo za vikend skoknuli na Istok i posjetili mali festival na otvorenom, block party u The Garden Breweryju. Pogledali smo odlične nastupe, ali popričali s posjetiteljima o izlascima i planovima za ljeto - evo kako je izgledao jedan malo neuobičajeniji izlazak.

26.03.2018.

Modna revija pa afterparty - završio Bipa Fashion HR, evo kako influenceri partijaju! [VIDEO]

Prošlog se tjedna na Velesajmu održavao Bipa Fashion HR, tjedan ispunjen modnim događanjima, a završno je događanje bilo u subotu, kada je nakon revija slijedio i veliki after party. Otišli smo provjeriti kako izgleda jedan modni party, kakva je atmosfera, ali i vidjeti kakve planove za ljeto i festivale imaju poznati.

23.03.2018.

Potrošio svu lovu u klubu pa u tri ujutro slao video prijavu za posao - na krivu adresu [VIDEO]

Trebao je ovo biti jedan klasični vikend u redakciji Tulumarke. Malo partijanja i obilaska klubova, malo fotkanja i snimanja, pa onda podnevno chillanje uz pregledavanje fotki. A onda smo ugledali poruku u inboxu...

Aktualno