Magazin

Florence + The Machine otkazali nastup na INmusic festivalu!

Published 22.05.2015.

Zbog nedavnog loma stopala liderice benda Florence Welch i neodgodivog medicinskog tretmana na datum potvrđenog nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, njezin nastup odgađa se za INmusic festival 2016. godine.

Danas je na službenim Facebook stranicama INmusic festivala fanove i posjetitelje festivala dočekala nimalo lijepa vijest: Florence + The Machine neće nastupiti na ovogodišnjem INmusic festivalu zbog  nedavnog loma stopala liderice benda Florence Welch i njenog neodgodivog medicinskog tretmana.

Sukladno tome, nastup Florence + The Machine na INmusic festivalu odgađa se za 2016. godinu. Florence Welch i osobno se obratila svim fanovima, a njenu izjavu možete pogledati u priloženom videu.

S obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, vlasnici dnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. mogu svoju ulaznicu zamijeniti za trodnevnu festivalsku ulaznicu ili mogu ostvariti povrat novca. Za realizaciju zahtjeva potrebno je poslati mail na tickets@inmusicfestival.com.

Kupcima festivalskih trodnevnih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu radovali i nastupu Florence + The Machine, bit će omogućena kupnja najpovoljnijih (early bird) ulaznica za INmusic festival 2016. godine. Early bird ulaznice za 2016. godinu moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih trodnevnih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulaznice za sljedeći INmusic festival.

lineup

Organizatorima je žao koliko i samim fanovima, a iz organizacije festivala poručeno je kako se intenzivno radi na dogovaranju izvođača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja.

Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom lineupu INmusic festivala 10 biti će objavljeno uskoro.

M.B.
(foto: facebook.com/florenceandthemachine, /inmusic.festival)

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno